• Kiss József
  Kiss József ÜGYVEZETŐ, VEZETŐ-ÉPÍTÉSZ

  A MovieSet alapítója és motorja. Tanulmányait a Pollack Mihály Műszaki Főiskolán, magasépítő üzemmérnöki szakon végezte, majd a Mafilmnél dolgozott főépítészként. Olyan filmek díszletépítését irányította, mint a Saul fia, a Die Hard5 vagy a Szárnyas Fejvadász 2049.
  Szakmai életrajzát innen töltheti le.

  icon-imdb

 • Cserpes Zsuzsanna
  Cserpes Zsuzsanna ÜGYVEZETŐ, GAZDASÁGI VEZETŐ

  Az ő fiókjában van a kassza kulcsa. Fő feladata, a pénzügyi hatékonyság és stabilitás fenntartása.

  icon-imdb

 • Nagy László
  Nagy László VEZETŐ-ÉPÍTÉSZ

  A MovieSet tiszteletbeli alapítótagja. Évtizedekig dolgozott a Mafilmnél főépítészként – egyik legtapasztaltabb munkatársunk. Nyugdíjasként is aktív, így a mai napig sokat tanulhatunk tőle. A München és DieHard 5 díszletépítésében is közreműködött.

  icon-imdb

 • Kazi
  Kazi TERMELÉS-IRÁNYÍTÓ

  Hét éve ugyanazzal a türelemmel és maximalizmussal dolgozik. Ismertetőjele: magas fokú munkabírás és telefonhegyek. A százéves ember…, a Fehér Isten és a Tiszta szívvel című filmek díszletein is dolgozott.

  icon-imdb

 • Harasztia József

  Harasztia József
 MUNKAVEZETŐ

  Öt éve dolgozunk együtt és még nem láttuk headset nélkül. A csapatjátékot profi focistaként, a százfelé figyelést az építőiparban sajátította el. A Strike Back 5. évad, a Houdini mini-sorozat és az Atomic Blonde díszleteit is felügyelte.

  icon-imdb

 • Juhász Péter
  Juhász Péter MUNKAVEZETŐ

  Tanulmányait a Műegyetem Építőmérnöki karán végezte, majd a MovieSetben kezdett el dolgozni. Az első évben a Maigret és a kicsi Albert(2015) című film díszletei, valamint a HHHH című film díszleteinek egyes részei már az ő irányítása alatt készültek.

  icon-imdb

 • Bob Viktor

  Bob Viktor
 MUNKAVEZETŐ

  Hét évvel ezelőtt kezdett el dolgozni a MovieSetben.  Később olyan film díszletépítését vezényelte, mint az Emerald City, és a HHhH egyes díszletein is dolgozott. Három kulcsszó: jó kedély, kiegyensúlyozottság és szigorú munkavédelem.

  icon-imdb

 • Ladola Roland

  Ladola Roland
 PÉNZÜGYI ÉS MUNKAÜGYI VEZETŐ

  Három éve ő intéz mindent, ami szerződésekkel és számlázásokkal kapcsolatos, valamint ellenőrzi a munkaügyi előírások betartását. Emellett a nagy értékű anyagbeszerzésekkel is ő foglalkozik.

  icon-imdb

 • Kalmár Anna
  Kalmár Anna KÖNYVELŐ

  Minden adózással kapcsolatos témában naprakész. Hozzá érkeznek be a bizonylatok, kimutatások és számlák, valamint ő tartja a kapcsolatot a hivatalokkal. Időnként nehéz telefonon elérni, de újra és újra megpróbáljuk.

  icon-imdb

 • Siroki Ágnes
  Siroki Ágnes MUNKAVÉDELMI VEZETŐ

  Felügyeli, hogy biztonságos környezetben dolgozzunk, védőfelszerelésünk és munkaeszközeink megfelelőek legyenek, rendszeres munka- és tűzvédelmi oktatásban részesüljünk.

  icon-imdb

 • Komári Dániel és Kiss Tibor
  Komári Dániel és Kiss Tibor RAKTÁRVEZETŐK

  Elég, ha csak annyit mondunk, hogy náluk van a raktár kulcsa. Képesek százfelé szakadni – a vezető-építészek, munkavezetők és a többi szakember kívánságait egyeztetni. Szerencsére nyugodt emberek.

  icon-imdb

 • Zatu
  Zatu VEZETŐ-FESTŐ

  Az egyik kezében mindig ecset van és profi az öregítésben. Remek brigádfőnök és szakember, ő vezeti az “Oké, megoldjuk” csapatot. Régóta dolgozunk együtt, a Kém, a Die Hard5 és a Blade Runner 2049 is az ő keze munkáját dicséri.

  icon-imdb

 • Kiss László
  Kiss László VEZETŐ-FESTŐ

  Tizenéve dolgozunk együtt és most már elmondhatjuk, hogy van egy Oscar-díjas festőnk, hiszen dolgozott a Saul fiában. Ezenkívül a Casanova és La Rafle díszlet-festésére is büszke lehet.

   

  icon-imdb

 • Waczulik János
  Waczulik János VEZETŐ-FESTŐ, ÉPÍTÉSZ-ÜGYELET

  Multifunkcionális szakember, felváltva festőként (beceneve Pemzli) vagy építészügyeletként dolgozik. Ő tudja a legtöbb viccet és grimaszt. Az elmúlt tizenegy évben olyan filmekben dolgozott, mint az Asterix és a Don’t Breathe. A HHhH című filmben statisztált először – már híres ember is!

  icon-imdb

 • Ladola Attila
  Ladola Attila ANYAGBESZERZŐ

  Korábban festőként dolgozott a MovieSetnél, de az utóbbi időben dobozos autóra cserélte az ecsetet. Jön és megy, szinkronban a munkavezetőkkel.

  icon-imdb